Зеленчукопроизводство
Категория

Зеленчукопроизводство

Заснети и показани и най-малките детайли за ПРАВИЛНОТО отглеждане на зеленчуци, ще докажат на всеки търсещ, че произвеждането на ИСТИНСКА храна не е останало в миналото!
Защото природата има своите закони. Наш е изборът дали да им се противопоставим и застанем от губещата страна, или да ги следваме и черпим от изобилието ѝ!

Ивайло Иванов

Ивайло Иванов

Целогодишно отглеждане на зеленчуци без отопление – ЛЕСНО! Вече не може да се произведе без отрови – напълно ПОГРЕШНО! Зеленчуци навън почти не могат да се отгледат – само ПОСЛЕДВАЙТЕ методите! Наистина ли е толкова лесно? – ВЛЕЗТЕ в страницата!

Деси Владовска

Деси Владовска

Градинар и грънчар, със собствено творчество и в съдовете които прави, и в градината, която отглежда чисто. Превърнала мечтите си в реалност, сега изхранва с чиста храна своето както и много други семейства, в една прекрасна и красиво подредена градина, със свои практики, умения, способи. Деси е готова да ви ги разкрие само тук в платформата Храна от село.

Тихомир Трайков

Тихомир Трайков

Наследствен градинар, свързан силно с корена, древното знание за градинарството - чисто, със стари сортове, естествени похвати и модерни способи, олекотяващи ръчния труд. Приел за мисия на живота си да покаже и научи хората, че всичко може да се отглежда чисто и храната от градината да дава здраве, а не да го отнема.