Ивайло Иванов
Ivaylo Ivanov

Ивайло Иванов

Ивайло Иванов е създател на стопанството Храна от село. Целогодишното отглеждане на зеленчуци без отопление, системни и много точни методи за справяне с неприятелите, както и примери на възстановени деградирали парчета земя, които след правилна работа се превръщат в рай на изобилието, са само част от нещата, които могат да се видят в градините на стопанството в село Неофит Рилски.

Съхраняването и използването на стари сортове, работа в пълен синхрон с основните принципи на природата и стремежа към все по-ефективно земеделие са водещите светлини, които служат като ориентир за развитие.

Хиляди са хората, които са посетили градините на Храна от село и са участвали в беседи за правилното земеделие, което се прилага в тях.

Ивайло Иванов има за цел да научи всеки, желаещ да произвежда правилно и да използва наготово целия модел на производство в най-малките му детайли, за да покажем, че родината ни е била и ще бъде рай на земята за хората, които го търсят!

Моля, изгледайте видеото тук.

За да получите достъп до цялото съдържание

Или се свържете с нас на телефон

+359 893 623 070

Среща за въпроси и отговори свързани със земеделието

Земеделието като поминък - трета онлайн среща Тъй като срещата ще е на живо ще има споделени линкове, с таблици и текст, по които ще се водим. Това пояснение е за хората, които възнамеряват само да слушат. Разбира се ще има запис и всеки ще може да я изгледа отново 🍀

Постигане на 100% кълняемост. Смес, поливане, посипване и други. Използване на пелетизирани и стандартни семена.

За отглеждане на сладка царевица в този период от годината избора на правилен сорт има огромно значение заради нападенията от памуковата нощенка.

"Една лъжа, повторена сто пъти, става истина" - Йозеф Гьобелс ...докато самата истина не излезе на сцената!