Ивайло Иванов
Ivaylo Ivanov

Ивайло Иванов

Ивайло Иванов е създател на стопанството Храна от село. Целогодишното отглеждане на зеленчуци без отопление, системни и много точни методи за справяне с неприятелите, както и примери на възстановени деградирали парчета земя, които след правилна работа се превръщат в рай на изобилието, са само част от нещата, които могат да се видят в градините на стопанството в село Неофит Рилски.

Съхраняването и използването на стари сортове, работа в пълен синхрон с основните принципи на природата и стремежа към все по-ефективно земеделие са водещите светлини, които служат като ориентир за развитие.

Хиляди са хората, които са посетили градините на Храна от село и са участвали в беседи за правилното земеделие, което се прилага в тях.

Ивайло Иванов има за цел да научи всеки, желаещ да произвежда правилно и да използва наготово целия модел на производство в най-малките му детайли, за да покажем, че родината ни е била и ще бъде рай на земята за хората, които го търсят!

Моля, изгледайте видеото тук.

За да получите достъп до цялото съдържание

Или се свържете с нас на телефон

+359 893 623 070

За поникването на пипера понякога са необходими от седмица до месец. Какво можем да направим, за да не отнема толкова време?

За нас беше чест да беседваме със стотиците хора, които присъстваха на тази среща. Със сигурност не е обхаванато всичко, за което сме говорили през деня, но в крайна сметка има над 6 часа видео материали. 1 част - Встъпителна част за меропроятието 2 част - Разсади - семена, отстояния при засяване, форми за разсади, смеси и др. 3 част - Почва - оформяне на лехи, подготовка и наторяване, засаждане на разсад зеле и използване на инструменти 4 част - Направа на собствени органични торове 5 част - Въпроси и отговори

Съобщение за новосъздадената фейсбук група на Платформата

Ден на отворени врати в стопанството на Храна от село

Презентацията, по която се води срещата се намира в описаноето. Всичко важно за почвата и нейната подготовка + подхранване